55 53 00 05
Spill og simulatorer

Spill og simulatorer

  Multisportsimulator

  Om bowling ikke er tingen for deg, så kan vi også tilby andre aktiviteter. Hva med en straffekonkurranse i vår multisportsimulator? Vi kan friste med spennede idretter som ishockey, fotball, basket eller golf.


  Golfsimulator

  Golf softwaren i multisport simulatoren kommer med E6 softwaren, fantastisk grafikk, og mange baner å velge på.

  Vi har også en ren Golfsimulator: «Tru Golf simulatoren» denne kommer også med E6 softwaren og har et lerret på 5x3 meter. Denne er utstyrt med avansert sving sensor system.

  Denne simulatoren vil tilfredsstille selv de mest erfarne golferne som både vil trene seg på teknikk, og spille innendørs når været er guffent ute. Men den er også til for alle som bare har lyst å spille golf for moro skyld på lik linje som i multisportsimulatoren.


  Shuffleboard

  Spill shuffleboard med familie og venner.


  Biljard

  Biljard er en fellesbetegnelse på pool, snooker og carambole. Felles for alle disse er at spillet handler om å skyte kulene ned i en av de 6 hullene ved å bruke en kø. Vi har to biljardbord i hallen. Kuler for du leid i baren.


  Air-hockey

  Spillet der pucken svever på et luftlag, fylt av fart og høy spenning. Målet er å få pucken i mål hos motstanderen ved hjelp av en "pusher".  


  Dart

  Vi har for øyeblikket 3 dartskiver tilgjengelig hos Åsane Bowling & Eventsenter - To ståltavler og en elektronisk dartskive. Piler får du låne gratis i baren. Obs! 18-års aldersgrense.


  Motorsykkel simulatorSpill og simulatorer
Spill og simulatorer
Spill og simulatorer
Spill og simulatorer
Spill og simulatorer
Spill og simulatorer
Spill og simulatorer
Spill og simulatorer