Spill og simulatorer

Åsane Bowling & Eventsenter har flere frittstående spill og simulatorer i vår spillhall.

Multisportsimulator

Om bowling ikke er tingen for deg, så kan vi også tilby andre aktiviteter. Hva med en straffekonkurranse i vår multisportsimulator? Vi kan friste med spennede idretter som ishockey, fotball, basket eller golf.

Golfsimulator

Golf softwaren i multisport simulatoren kommer med E6 softwaren, fantastisk grafikk, og mange baner å velge på. Denne er utstyrt med avansert sving sensor system.

Denne simulatoren vil tilfredsstille selv de mest erfarne golferne som både vil trene seg på teknikk, og spille innendørs når været er guffent ute. Men den er også til for alle som bare har lyst å spille golf for moro skyld på lik linje som i multisportsimulatoren.

Shuffleboard

Spill shuffleboard med familie og venner.

Biljard

Biljard er en fellesbetegnelse på pool, snooker og carambole. Felles for alle disse er at spillet handler om å skyte kulene ned i en av de 6 hullene ved å bruke en kø. Vi har 4 biljardbord i hallen. Kuler for du leid i baren.

Air-hockey

Spillet der pucken svever på et luftlag, fylt av fart og høy spenning. Målet er å få pucken i mål hos motstanderen ved hjelp av en «pusher».  

Dart

Vi har dartskiver tilgjengelig hos Åsane Bowling & Eventsenter. Piler får du låne i baren for 20,- pr. Par. Obs! 18-års aldersgrense.